Oldal kiválasztása

Rólunk

FILOZÓFIÁNK

Tanulni és tanítani!

Nekünk ez a legfontosabb. A szakmai fejlődés elengedhetetlen; ahogyan a világ trendje alakul, úgy lépnek fel újabb igénnyel vendégeink is, akiknek a legmagasabb szintű tudást kell megmutatnunk minden nap. Ebben nem ismerünk kompromisszumot.

A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselőket, vagy a háttérben dolgozókat. A színpadon látott bemutatók ennek az egységnek az eredményei. A Hair-Line fodrászai pedig azon igyekeznek, hogy legjobb tudásuk szerint adják át az újdonságokat a nagyközönségnek, akár nagybemutatóról, akár szalontréningről van szó…

Mindennek, így a tanulásnak is megvan a maga szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a bemutatók mellett gyakorlati képzésekre is lehetőség van. A tanulni vágyókat igényesen kialakított, dizájn környezetben várjuk Budapest szívében.

MUNKATÁRSAINK A STÚDIÓBAN

Schmicsek Melinda

Schmicsek Melinda

oktatási vezető

A Hair-Line Kft. oktatóstúdiójának képzési vezetője.

2011-ben került a szépségipar körforgásába, volt szerencséje több oldalról is belelátni a szépségszektor kihívásaiba. Büszke rá, hogy a képzésekért lehet felelős.

Célja, hogy az oktatások minél magasabb minőséget képviseljenek és hogy a továbbképzéseinken részt vevő fodrászok naprakész, a gyakorlatban is alkalmazható információkkal és tapasztalatokkal távozzanak, melyet át tudnak majd emelni a mindennapi szalonmunkába is.

Nincsenek bejegyzések.
Lődi Kriszta

Lődi Kriszta

stúdió koordinátor

HÍVD

a +36-30/336-3695-ös telefonszámot

ÍRJ

e-mailt a studio[@]hairline.hu címre

KERESD

területi képviselődet!

A BEFIZETÉS MÓDJA

csekken vagy átutalással

Hair-Line Oktatóstúdió
11707024-20458955

Share This