Facebook

Colorwear

2020. szeptember 27. – BETELT

2020. október 14.

10:00-14:00

ALAPSZINT

Colorwear szín a színben oxidációs színező

Adj életet a szőkített hajnak, tedd tartóssá a hamvasságát, hangsúlyozd az árnyalatát!

Ismerd meg az ALFAPARF Milano innovációját, a megújult COLORWEAR-t!

Colorwear termékismereti bemutató

Szín a színben oxidációs színező, ami ammónia és MEA mentes, vegán és gyönyörűvé varázsolja a szőkített vagy akár a natúr hajat.

Ha szőkítés utáni tonalizálásról van szó, vagy a natúr haj ápoló színezéséről, akkor a COLORWEAR a legtökéletesebb választás.

Ismerd meg a festési eljárásokat és ápold a hajat még jobban, miközben gyönyörű, egyedi szőke színeket teremthetsz a legkülönfélébb árnyalatokban.

Vegán formula
ALFAPARF Milano

információ az oktatáshoz

Új oktatás

előadó

Schmicsek Melinda

Schmicsek Melinda

oktatási vezető

Ennyibe kerül

INGYENES

Jelentkezz oktatásainkra a gombra kattintva!

HÍVD

a +36-30/336-3695-ös telefonszámot

ÍRJ

e-mailt a studio[@]hairline.hu címre

A BEFIZETÉS MÓDJA

csekken vagy átutalással

Hair-Line Oktatóstúdió
11707024-20458955

NÉZD MEG A TÖBBI OKTATÁSUNKAT IS!

Hajfestő
oktatások

Ammóniamentes hajfestés a gyakorlatban

Gyere és próbáld ki az ALFAPARF Milano ammóniamentes hajfestékét és oxidációs hajszínezőjét. Szó lesz a helyes festési eljárásokról is.

Melírtechnika

Melírtechnika kurzusunkon értelmezzük a korszerű szabadkezes és fóliás melírtechnikákat és hasznos tippekkel látunk el az átmenetes hajfestéshez.

Master Color

Tudj meg mindent a színképzésről és a hajfestésről. Az alapoktól kezdünk és a végén már tökéletes és személyre szabott hajszínt festhetsz vendégednek.

Color Akadémia

Color Akadémia oktatásunk célja, hogy elméletben és gyakorlatban is elsajátítsd a biztos tudást, amire később építeni lehet.

Szőkék és árnyalatai

Oktatásunkon Berendi Henrik négy innovatív világosítási és tonalizálási technikát mutat meg nektek.

Melírtechnika és szőkítés Illés Mónikával

Melírtechnika és szőkítés oktatásunkon Illés Mónika szalontrénerünk gyakorlati példákon keresztül mutatja be nektek tudását és tapasztalatait.

Master Blonde

Master Blonde képzésünkön olyan biztos tudást nyújt a szőkítés világában, hogy a világosítástól a szőkítésig semmi nem okozhat többé gondot.

Hajvágó
kurzusok

Haladó hajvágás

Haladó hajvágás oktatásunkon Molnár Joli megmutatja az alap hajvágó modulokat, amelyek alkalmazásával milliárdnyi variációban vághatod vendégeid haját.

Klasszikus férfi hajvágás

Kökény Ferenc a klasszikus férfi hajvágás nagymestere. Oktatásain mindig kiemelt figyelmet fordít a mozdulatok pontos elsajátítására.

Technikai
szemináriumok

Fonás

Fonás oktatásunkon mindenki egyszerre, lépésről-lépésre haladva gyakorolja a fonást, a szövést és a sodrást.

Konty A-Z

Technikai képzés azoknak, akik nem mernek nekiállni egy konty elkészítésének, pedig szeretnének. A kurzuson minden alapot elsajátíthatsz.

Konty haladóknak

Konyt haladóknak oktatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék a tudásukat továbbfejleszteni, és ezáltal egy kis pluszt adni a vendégeiknek.

Termékismereti
képzések

Semi di Lino Care Ritual

Semi di Lino Care Ritual oktatásunkon megismerheted azokat a luxus szolgáltatásokat, amelyekkel kényeztetheted vendégeidet.

A Lisse Design világa

Oktatásunkon bemutatjuk a simító metódusok teljes sorozatát. Megmutatjuk azt is, hogyan építheted be a színfrissítő vagy színmegváltoztató kezelések közé.

Lisse Design gyakorlati oktatás

Ha bizonytalan vagy, vagy még nem ismered az ALFAPARF Milano Lisse Design keratinos hajsimító szolgáltatásait, akkor most oktatásunkon kipróbálhatod.

Colorwear

Ismerd meg a megújult COLORWEAR szín a színben oxidációs színezőt. Az Alfaparf Milano innovációjának köszönhetően ezentúl már ammónia és MEA mentesen.

Share This