Szőkék és árnyalatai

2020. május 18.

10:00-16:00

SZAKÉRTŐ SZINT

Bemutatunk 4 innovatív világosítási és tonalizálási technikát, amiket akár sötétebb alapszíneknél is tudtok alkalmazni.

információ az oktatáshoz

előadó

Berendi Henrik

Berendi Henrik

bemutatófodrász

Ennyibe kerül

20.000 Ft

vagy
váltsd be Hair-Line Hűségpontjaidat

22 pont + 2.000 Ft

HÍVD

a +36-30/336-3695-ös telefonszámot

ÍRJ

e-mailt a studio[@]hairline.hu címre

A BEFIZETÉS MÓDJA

csekken vagy átutalással

Hair-Line Oktatóstúdió
11707024-20458955

NÉZD MEG A TÖBBI OKTATÁSUNKAT IS!

Hajfestő
oktatások

Melírtechnika

Melírtechnika oktatásunk során végigvesszük a szőkítési alapelveket és hasznos tippekkel, trükkökkel látunk el az átmenetes hajfestéshez.

Master Blonde

A Master Blonde kurzuson a világosítástól a szőkítésig mindent átbeszélünk. A negyedik napon pedig megmutathatod, hogy tényleg Te vagy a szőkítés mestere!

Pigments

Bemutatjuk az ultrakoncentrált tiszta pigmentek teljes sorozatát, amelyeket minden színmegváltoztató termékkel használhatsz, hogy egyedi színkombinációt alkothass meg vendégeidnek.

Szőkítés

Szőkítés oktatásunkon bemutatjuk az ALFAPARF Milnao szőkítő és tonalizáló termékeit, amivel szőkítésed eredménye csakis tökéletes lehet.

Precious Nature

Precious Nature oktatásunkon bemutatjuk az ALFAPARF Milano új, ammóniamentes hajfestékét, beszélünk az őszfedésről, a tartósságról és az ápolásról.

Színkorrekció

Színkorrekció oktatásunk célja, hogy a legkomplexebb festési hibákból adódó problémákat is magabiztosan tudd korrigálni a tanfolyam elvégzésével.

Color Akadémia

Color Akadémia oktatásunkat azoknak a fodrászoknak ajánljuk, akik még nem próbálták vagy ismerkednek ki az ALFAPARF Milano termékeivel.

Master Color

Master Color kurzusunkon mindent megtudhatsz a színképzésről és a hajfestésről. Fedezd fel az ALFAPARF Milano színváltoztató termékeit vendégeid örömére.

Szőkék és árnyalatai

Szőkék és árnyalatai oktatásunkon Berendi Henrik négy innovatív szőkítési és tonalizálási technikát mutat meg nektek. Tökéltesítsd szőkítési technikádat!

A szőkítés titkai

A szőkítés titkai oktatásunkon Berendi Henrik kalauzol benneteket a szőkítési eljárások között. Megmutatjuk, hogyan érheted el a tökéletes szőke árnyalatot.

Hajvágó
kurzusok

Klasszikus férfi hajvágás

A klasszikus férfi hajvágás és szárítás nagymestere Kökény Ferenc. Szerezz olyan tudást a férfi hajvágás mesterétől, amit később is alkalmazhatsz munkádban.

Alaphajvágás

Alaphajvágás oktatásunkon a hajvágás stabil alapjainak elsajátítása és magabiztos használata a cél, hogy később bármilyen formát megalkothass!

Haladó hajvágás

Haladó hajvágás oktatásunkon Molnár Joli vezetésével megismerkedhetsz a hajvágás minden trükkjével. Te is kipróbálhatod legvadabb elképzeléseidet babafejen.

Szimultán vágás

Szimultán vágás oktatásunkon olyan hajvágási technikákat mutatunk, amelyeket alkalmazva, bárhogy változik a divat, mindig trendi hajat vághatsz vendégednek.

Hajvágó nap

Hajvágó nap oktatásunkon Molnár Joli és Lehoczki Nóra mutatják meg nektek a hajvágás fortélyait. Kérdezz, mélyítsd el tudásod és tölts velük egy napot!

Technikai
szemináriumok

Fonás I-II-III.

Fonás oktatásunkon babafejen tanuljuk meg a különböző fonásokat, a sodrást és a szövést, majd a tanult technikák segítségével alkalmi frizurákat készítünk.

Konty A-Z-ig

Kontyoktatás abszolút az alapoktól. Technikai képzés azoknak, akik nem mernek nekiállni kontyozni, pedig szeretnének. A kurzuson minden alapot elsajátíthatsz:
a helyes súlypont meghatározását, a tupírozást, a babahajtű és a hullámcsat használatát.

Konty haladóknak

Konty haladóknak oktatásunkon Antal Judit és Németh Ildikó megmutat minden olyan technikai trükköt, amivel művészi szintre emelhetitek a feltűzéseket.

Termékismereti
képzések

Semi di Lino Scalp&Care

Ismerd meg a megújult Semi di Lino ápoló termékcsaládot. Beszélünk arról is, hogyan tudod növelni szalonod forgalmát az ápoló szolgáltatásokkal.

A Lisse Design világa

Ismerd meg a Lisse Design simító metódusainak teljes sorát, az egyenesítő eljárásoktól egészen a helyreállító kezelésekig.

ALFAPARF Milano színelmélet

Színelmélet oktatásunkon bevezetünk a színek világába és bemutatjuk a helyes festési metódusokat, valamint egyéb praktikákat is megtudhatsz tőlünk.

Pigments

Bemutatjuk az ultrakoncentrált tiszta pigmentek teljes sorozatát, amelyeket minden színmegváltoztató termékkel használhatsz, hogy egyedi színkombinációt alkothass meg vendégeidnek.

Precious Nature

Precious Nature oktatásunkon bemutatjuk az ALFAPARF Milano új, ammóniamentes hajfestékét, beszélünk az őszfedésről, a tartósságról és az ápolásról.

Iskolai nap

Iskolai napunkon megismerkedhetsz az ALFAPARF Milano termékeivel. Végzős fodrász tanuló vagy? Több év kihagyás után visszatérnél a szakmába? Itt a helyed!

Creative
Freedom

Look&Learn

Oktatásunk igazán különleges lesz, hiszen Buzássy Steven a CIRCLE megalapítója és az ALFAPARF Milano fodrászai együtt lépnek színpadra.

Rebel Art

Rebel Art bemutatónk igazán rendhagyó és inspiráló lesz. Várunk szeretettel, ha szeretnél vendégeidnek színes, igazán lázadó színeket festeni!

Colorando

Colorando oktatásunkon az ALFAPARF Milano stylistja Gianni Rando kalauzol benneteket a színek világában. Kérdezzetek és tanuljatok a színekről!

Színkavalkád

Színkavalkád oktatásunkon megismerhetsz két új melírozási technikát. Kombináld a melírozást direkt színezők használatával, a bevállalós vendégeidnek.

#Barba Italiana
továbbképzés

#Barba Italiana

#Barba Italiana oktatásunkon szó lesz a férfi hajvágásról, a szakállápolásról, a borotválásról és általában a férfi szépségápolásról. Várunk oktatásunkon!

Share This