Facebook

#Barba Italiana

2020. október 17.

Elmélet: 10:00-14:00
Gyakorlat: 14:00-16:00 – BETELT!

A Hair-Line oktatóstúdióban ismét találkozhatsz velünk, egy #Barba Italiana szakmai oktatás keretein belül, gyere el Te is és lesd el a profi férfi hajvágás és szakállvágás művészetét!

információ az oktatáshoz

előadó

Péter Gábor

Péter Gábor

bemutatófodrász

Ennyibe kerül

ELMÉLET:

15.000 Ft

ELMÉLET + GYAKORLAT:

30.000 Ft

HÍVD

a +36-30/336-3695-ös telefonszámot

ÍRJ

e-mailt a studio[@]hairline.hu címre

A BEFIZETÉS MÓDJA

csekken vagy átutalással

Hair-Line Oktatóstúdió
11707024-20458955

NÉZD MEG A TÖBBI OKTATÁSUNKAT IS!

Hajfestő
oktatások

Ammóniamentes hajfestés a gyakorlatban

Gyere és próbáld ki az ALFAPARF Milano ammóniamentes hajfestékét és oxidációs hajszínezőjét. Szó lesz a helyes festési eljárásokról is.

Melírtechnika

Melírtechnika kurzusunkon értelmezzük a korszerű szabadkezes és fóliás melírtechnikákat és hasznos tippekkel látunk el az átmenetes hajfestéshez.

Master Color

Tudj meg mindent a színképzésről és a hajfestésről. Az alapoktól kezdünk és a végén már tökéletes és személyre szabott hajszínt festhetsz vendégednek.

Color Akadémia

Color Akadémia oktatásunk célja, hogy elméletben és gyakorlatban is elsajátítsd a biztos tudást, amire később építeni lehet.

Szőkék és árnyalatai

Oktatásunkon Berendi Henrik négy innovatív világosítási és tonalizálási technikát mutat meg nektek.

Melírtechnika és szőkítés Illés Mónikával

Melírtechnika és szőkítés oktatásunkon Illés Mónika szalontrénerünk gyakorlati példákon keresztül mutatja be nektek tudását és tapasztalatait.

Master Blonde

Master Blonde képzésünkön olyan biztos tudást nyújt a szőkítés világában, hogy a világosítástól a szőkítésig semmi nem okozhat többé gondot.

Hajvágó
kurzusok

Alaphajvágás

Alaphajvágás oktatásunkon a hajvágás stabil alapjainak elsajátítása és magabiztos használata a cél, hogy később bármilyen formát megalkothass!

Haladó hajvágás

Haladó hajvágás oktatásunkon Molnár Joli megmutatja az alap hajvágó modulokat, amelyek alkalmazásával milliárdnyi variációban vághatod vendégeid haját.

Klasszikus férfi hajvágás

Kökény Ferenc a klasszikus férfi hajvágás nagymestere. Oktatásain mindig kiemelt figyelmet fordít a mozdulatok pontos elsajátítására.

Technikai
szemináriumok

Fonás

Fonás oktatásunkon mindenki egyszerre, lépésről-lépésre haladva gyakorolja a fonást, a szövést és a sodrást.

Konty A-Z

Technikai képzés azoknak, akik nem mernek nekiállni egy konty elkészítésének, pedig szeretnének. A kurzuson minden alapot elsajátíthatsz.

Konty haladóknak

Konyt haladóknak oktatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék a tudásukat továbbfejleszteni, és ezáltal egy kis pluszt adni a vendégeiknek.

Termékismereti
képzések

Semi di Lino Care Ritual

Semi di Lino Care Ritual oktatásunkon megismerheted azokat a luxus szolgáltatásokat, amelyekkel kényeztetheted vendégeidet.

A Lisse Design világa

Oktatásunkon bemutatjuk a simító metódusok teljes sorozatát. Megmutatjuk azt is, hogyan építheted be a színfrissítő vagy színmegváltoztató kezelések közé.

Lisse Design gyakorlati oktatás

Ha bizonytalan vagy, vagy még nem ismered az ALFAPARF Milano Lisse Design keratinos hajsimító szolgáltatásait, akkor most oktatásunkon kipróbálhatod.

Colorwear

Ismerd meg a megújult COLORWEAR szín a színben oxidációs színezőt. Az Alfaparf Milano innovációjának köszönhetően ezentúl már ammónia és MEA mentesen.

Share This